NOS Alive 2017 komt met The xx

The XX 2016

Gisteren bevestigde NOS Alive de komst van Ryan Adams. Vandaag maakt het Portugese festival bekend dat ook The xx afreist naar Lissabon. 

Met de komst van Ryan Adams en The xx krijgt het affiche van het Portugese festival steeds meer vorm. Eerder kon het NOS Alive Foo Fighters en Depeche Mode al bekendmaken als headliners. Ook Warpaint, Alt-J en The Kills zijn al bevestigd voor het festival.

The xx

The xx bestaat al meer dan tien jaar. Het duurde echter tot 2009 voordat het eerste album, XX, uit kwam. Het debuutalbum werd meteen goed ontvangen en zette het trio goed op de kaart. In 2010 won de band zelfs de prestigieuze Mercury Award. In januari komt alweer het derde album  I See You uit. Met het nieuwe album staat de band het hele jaar op festivals. Aan het begin van de zomer is The xx te vinden op Primavera Sound en ook een optreden op Lowlands is al bevestigd.

NOS Alive 2017

Featured image for 'NOS Alive\'16 - 7 • 8 • 9 JUL - Passeio Marítimo de Algés'

De elfde editie NOS Alive vindt plaats van 6 tot en met 8 juli 2017 in Lissabon, Portugal. Naar goede gewoonte staan er weer een paar kleppers van formaat op de affiche. Op dit moment zijn er met Foo Fighters en Depeche Mode twee van de drie headliners bekend. Tickets zijn beschikbaar aan €59,- voor een dagticket en €129,- voor een combiticket. Campingtickets kosten €146,- en daarnaast biedt het festival ook pakketjes aan met hotels.

NOS Alive Logo

NOS Alive 2024

Locatie
Portugal
Lissabon, Portugal
Datum 11-13 juli 2024
Tickets Kopen