Passenger, Wolfmother, Royal Blood en anderen naar Hurricane & Southside 2017

Passenger
Passenger

Hurricane & Southside laten weer van zich horen! De Duitse dubbelfestivals voegen 26 namen toe aan het programma. Onder andere Passenger, Wolfmother en Royal Blood zijn eind juni te zien op beide festivals.

Het complete rijtje bevestigingen is hieronder te vinden:

Eerder werden onder andere Green Day, Die Antwoord, Imagine DragonsLinkin Park, Blink-182 en Editors toegevoegd aan de line-up van de festivals. Hurricane & Southside vinden een week na Best Kept Secret plaats, er zullen dan ook ongetwijfeld acts gedeeld worden.

Royal Blood

De mannen van Royal Blood gaan op tournee! Mike Kerr en Ben Thatcher brachten in 2014 hun debuutalbum Royal Blood uit en speelden hiermee op de grootste festivals. Een jaar na de release mocht Royal Blood zelfs twee keer aantreden op Rock Werchter 2015. Royal Blood scoorde hits met ‘Little Monster’, ‘Figure It Out’ en ‘Ten Tonne Skeleton’. Dit jaar heeft onder andere Rock Werchter de komst van Royal Blood bevestigt.

Hurricane & Southside 2017

Hurricane Festival Art

Hurricane & Southside is een dubbelfestival en de line-up is, net als bij Reading & Leeds, over het algemeen hetzelfde. Beide festivals vinden plaats van 23 tot en met 25 juni; de een in Noord-Duitsland en de andere in Zuid-Duitsland. De kaartverkoop is al van start gegaan; voor 179 euro (Hurricane) of 199 euro (Southside) ben jij erbij.

Hurricane Festival Logo

Hurricane Festival 2025

Locatie
Duitsland
Scheeßel, Duitsland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Sam van Reenen

Trotse Head of News en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek, maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en Deafheaven en van Sigur Rós naar Burial en Atmosphere. Vernoemde zijn hond naar de beste zangeres van Nederland en werkzaam als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Best Kept Secret.

Meer van Sam