Royal Blood, Bazart en meer naar Rock Werchter 2017

(c) Joris Bulckens

Rock Werchter komt vandaag weer met een prachtig rijtje nieuwe namen. Onder meer Bazart en Royal Blood zijn komende zomer op het Belgische festival te vinden.

Royal Blood en Bazart zijn niet de enige nieuwe namen op het affiche. Hieronder vind je alle nieuwe acts op de line-up:

  • Agnes Obel (donderdag 29 juni)
  • Bazart (vrijdag 30 juni)
  • Bonobo (zaterdag 1 juli)
  • Royal Blood (vrijdag 30 juni)
  • White Lies (vrijdag 30 juni)

Met de komst van deze acts telt de line-up van het festival 20 namen. Ze voegen zich bij onder andere Foo Fighters, Radiohead en Arcade Fire.

Bazart

Bazart is de Vlaamse sensatie van het moment. Met Mathieu Terryn als frontman verrast de vijfkoppige Vlaamse indiepopband velen door Nederlandstalig te zingen. Het blijkt een ware succesformule. Hits als ‘Goud’ en ‘Chaos’ brachten de band al optredens op Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Ook dit jaar zit Bazart niet stil. Optredens op Down The Rabbit Hole en Dauwpop werden al eerder bevestigd.

Royal Blood


Mike Kerr en Ben Thatcher vormen samen het Britse rockduo Royal Blood. In 2014 brachten zij hun debuutalbum Royal Blood uit, wat een groot succes werd. Die zomer stonden zij op Rock Werchter en Lowlands. In 2015 stonden ze maar liefst twee keer op Rock Werchter. Vorig jaar was het redelijk stil rond de band. Reden genoeg om van 2017 weer een knallend jaar te maken.

Rock Werchter 2017

Rock Werchter 2017 vindt plaats van 29 juni tot en met 2 juli in het dorpje Werchter. Tickets zijn sinds 19 november te koop. Voor een combiticket betaal je €236,-, een dagticket kost €100,- en zijn verkrijgbaar via Festival.Travel. Meer informatie over komende editie vind je op de website van het festival of op onze Rock Werchter 2017 programmapagina.

[mks_button size=”large” title=”Ticketverkoop Rock Werchter 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/rock-werchter/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen