Rock Zottegem 2017 presenteert onder andere Bryan Ferry en Bazart

(c) Joris Bulckens

Nieuwe namen voor Rock Zottegem! Onder andere Bazart en Milow staan in het weekend van 7 en 8 juli op het Belgische festival in het gelijknamige plaatsje Zottegem.

Bazart en Milow zijn niet de enige nieuwe toevoegingen aan de line-up. Hieronder vind je alle nieuwe namen:

  • Bazart – 8 juli
  • Bryan Ferry – 7 juli
  • Goose – 8 juli
  • Milow – 7 juli

Er zijn nu 6 namen voor Rock Zottegem bekend. Eerder bevestigde het festival al de komst van Anouk en Golden Earring. Houd onze app en Facebook goed in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Bazart

Bazart is de Vlaamse sensatie van het moment. Met Mathieu Terryn als frontman verrast de vijfkoppige Vlaamse indiepopband velen door Nederlandstalig te zingen. Het blijkt een ware succesformule. Hits als ‘Goud’ en ‘Chaos’ brachten de band al optredens op Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands. Ook dit jaar zit Bazart niet stil. Optredens op Down The Rabbit Hole en Dauwpop werden al eerder bevestigd.

 

Rock Zottegem 2017

Rock Zottegem vindt dit jaar plaats op 7 & 8 juli in het Oost-Vlaamse plaatsje Zottegem. Dagkaarten kosten dit jaar €45,-. Voor een combiticket ben je €85,- euro kwijt. Tickets zijn vanaf nu verkrijgbaar!

[mks_button size=”large” title=”Tickets” style=”squared” url=”http://rock-zottegem.be/tickets/” target=”_blank” bg_color=”#1e73be” txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]