Tom Odell en meer nieuwe namen voor Lowlands 2016

Lowlands
Lowlands, @Kamiel Scholten Fotografie

De organisatie van Lowlands heeft vandaag weer een hoop nieuwe namen toegevoegd aan de line-up. Onder meer Tom Odell en Gnash begeven zich deze zomer naar Biddinghuizen.

Alle nieuwe namen op een rijtje:

 • Tom Odell
 • Chase & Status (dj-set)
 • Gnash
 • The Avalanches
 • King Gizzard & the Lizard Wizard
 • Bazart
 • Hef
 • Bitori Nha Bibinha
 • Klangstof
 • Michelle David & the Gospel Sessions
 • Leadbeaters
 • Cloves

Zelfbevestigingen

The Gospel Sessions en The Avalanches hadden zichzelf al voor de officiële aankondiging bevestigd voor het festival. Opvallend is dat Die Antwoord, Fresku en Gerson Main nu niet genoemd worden terwijl zij zichzelf ook eerder bevestigd hebben. Chase & Status was al een tijdje terug bevestigd voor een live set, maar nu blijkt dat ze ook van de partij zijn voor een dj-set.

Interview met Eric van Eerdenburg

Vorige week sprak Festileaks Lowlands-directeur Eric van Eerdenburg over het boeken van Muse, een mogelijke openluchtstage en het bekendmaken van de laatste namen. Lees het volledige interview.

Lowlands 2016

Lowlands 2016 vindt dit jaar plaats op 19, 20 en 21 Augustus. Zoals elk jaar beschikt Lowlands over een zeer divers programma van niveau. Met publiekstrekkers als MuseDisclosure en The Last Shadow Puppets is Biddinghuizen dit jaar weer goed vertegenwoordigd. Wil je hierbij zin? Een ticket kost €175,- en is te koop via de website van het festival.

Wil je je alvast voorbereiden op drie onvergetelijke festivaldagen? Lees in ons festivalrapport onze ervaringen over de editie van 2015. Maak ook kennis met alle reeds aangekondigde acts in onze Spotify-playlist!

Lowlands Logo

Lowlands 2016

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 19-21 augustus 2016
Tickets Niet meer beschikbaar.