Rock Werchter 2016 completeert programma met James Bay en meer

Vrijdagmiddag, 16.00 uur: tijd voor nieuwe Rock Werchter-namen. Vandaag kondigt het festival de laatste 8 acts aan. Onder andere James Bay en Frightened Rabbit reizen af naar de festivalweide van Werchter.

Het affiche van Rock Werchter krijgt meer kleur door de volgende namen:

  • James Bay
  • Elle King
  • The London Souls
  • Blackberry Smoke
  • Bazart
  • Alice On The Roof
  • Barns Courtney
  • Frightened Rabbit

De komst van James Bay is niet geheel verrassend. De behoede singer-songwriter werd vorige week al verklapt door Rock Werchter. Door de bekendmaking van vorige week stond de teller al op 67 acts voor het festival. Met de komst van onder meer James Bay en Elle King staan er nu 75 artiesten op het affiche. Dit betekent dat het programma compleet is. Ook kun je op het festival genieten van optredens van Paul McCartney, Rammstein, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala.

Busreizen vanuit Nederland

Wist je al dat er dit jaar voor het eerst busreizen naar Rock Werchter worden georganiseerd vanuit Nederland? De bussen vertrekken op woensdag 29 juni vanaf Amsterdam, Arnhem, Breda, Eindhoven, Utrecht en Zwolle. Ga je met een groep groter dan 20 personen? Dan kun je ook opgehaald worden in jullie stad. Op maandag 4 juli vertrekken de bussen vanaf Rock Werchter weer terug naar Nederland. Het reisje kost je €25 retour. Als je nog geen ticket hebt gescoord voor Rock Werchter 2016, kun je zelfs een package deal  (festivalticket, campingticket The Hive én busreis) van 288 euro aanschaffen. Boeken doe je bij Festival.Travel.

Rock Werchter 2016

Rock Werchter vindt in 2016 plaats van 30 juni tot en met 3 juli in het dorpje Werchter. Headliners zijn dit jaar onder andere Paul McCartney, Red Hot Chili Peppers en Rammstein. Een kaartje voor het gehele weekend kost €236,- en voor een dagkaart mag je €100,- afrekenen. Haast je niet langer want de ticketverkoop is al een tijd in volle gang en de zaterdag is inmiddels uitverkocht. Op onze programmapagina voor Rock Werchter 2016 lees je als eerste alle nieuws, geruchten of bevestigingen voor het Rock Werchter programma 2016. Via Spotify kun je kennis maken met de muziek van de artiesten in de Rock Werchter line-up.

Op ons forum wordt volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie, soms lees je hier een gerucht zelfs sneller. Houd dit dus zeker in de gaten. Check ook zeker onze app in de App Store of de Google Play Store. Met de app kun je ook heel makkelijk zelf een nieuwtje, gerucht of (zelf)bevestiging aan ons door te geven!

 

Rock Werchter Logo

Rock Werchter 2024

Locatie
België
Werchter, België
Datum 4-7 juli 2024
Line-up
Lenny Kravitz
Måneskin
Dua Lipa
Tickets Kopen