Advertisement

SOHN en M.I.A. onder nieuwe namen Melt! 2017

Melt! 2017 kwam deze ochtend met een waslijst aan nieuwe namen. De organisatie bevestigt onder meer de komst van SOHN, M.I.A. en Modeselektor.

Maar liefst 43 nieuwe acts zijn vanochtend uit de Melt!-mijnen naar boven gehaald. Nu nog onder het roet en stof. Maar halverwege juli stralen ze als fonkelende diamanten op de podia van Ferropolis, een voormalige kolenmijn. Benieuwd welke acts het festival glans gaan geven? Bekijk dan de voorlopige line-up hieronder.

SOHN

Chris Taylor, de man achter de artiestennaam SOHN, staat bekend om zijn elektronische muziek. De Engelsman schaaft lange tijd aan zijn debuutalbum Tremors, dat uiteindelijk in april 2014 verschijnt. Hij speelt zich ermee in de kijker, want hij weet in 2014 en 2015 zijn plek al te veroveren op menig podia. Hij gaf optredens op o.a. Lowlands en Best Kept Secret.

Na een lange stilte lanceert SOHN in 2016 drie nieuwe singles, waaronder ‘Conrad’. Maar ons wachten werd begin dit jaar écht beloond, namelijk met zijn tweede album Rennen. Hiermee stelt de Engelsman zich direct kandidaat voor het Europese festivalseizoen. Met de bevestiging voor de Duitse festivals Melt! en MS Dockville is het startsein voor zijn festivalzomer al gegeven.

Melt! 2017

De 20e editie van het Melt! Festival vindt plaats op 14, 15 en 16 juli 2017 op het terrein van de voormalige kolenmijn ‘Ferropolis’ in Duitsland. Melt! biedt een unieke festivalbeleving waarin elektronische muziek de boventoon voert. Het is de ideale plek voor de doorgewinterde festivalganger. Naast het indrukwekkende festivalterrein, heb je namelijk de mogelijkheid om 24 uur per dag te feesten. Tickets zijn te verkrijgen voor € 140,-. Maar ook de reis er naartoe is makkelijk te boeken. Er is namelijk georganiseerd busvervoer vanaf Nederland naar het festival.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Melt! 2017″ style=”rounded” url=”https://festival.travel/festivals/melt/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Melt Festival Logo

Melt Festival 2024

Locatie
Duitsland
Gräfenhainichen, Duitsland
Datum 11-13 juli 2024
Line-up
Freddy K
James Blake
Honey Dijon
Tickets Kopen