Het is weer tijd voor een nieuwe naam voor Lowlands. Vandaag kondigt het festival Modeselektor aan.

Vorige week kondigde de organisatie onder meer Sango en Out Of Control Army aan. Modeselektor is de eerste naam van deze week.

Het festival maakte tijdens de eerste aankondiging onder meer Tame Impala en Twenty One Pilots bekend. Daarna raakte het festival al snel uitverkocht.

Modeselektor

Photo: Ragnar Schmuck

Het Berlijnse duo Modeselektor, bestaande uit Gernot Bronsert en Sebastian Szarcy, staat bekend om hun mix van muziekstijlen. De twee DJ’s hebben dit jaar een nieuw album uitgebracht: Who Else. Het is het vierde studioalbum voor de band die al sinds 1992 muziek maakt en als favoriet van Radiohead frontman Thom Yorke wordt beschouwd.

Lowlands 2019

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De 27e editie van Lowlands vindt plaats van 16 tot en met 18 augustus 2019. Het festival vindt traditiegetrouw plaats op het festivalterrein in Biddinghuizen, naast attractiepark Walibi Holland. Een groot deel van de namen is al bekend. Onder meer Tame Impala, Twenty One Pilots, The NationalJames Blake en The Vaccines geven een optreden op het evenement. Tickets voor het festival in Biddinghuizen zijn al een tijdje uitverkocht.

Voor meer informatie over het festival kun je de officiële website bezoeken. Wil je je alvast opwarmen voor de aankomende editie van het festival? Beluister dan onze Spotify-playlist hieronder.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.