At The Drive In verklapt: ook Chance The Rapper op Lowlands 2017

Het is weer raak. Een poster met net een naampje meer dan officieel bekend is gemaakt. Dit keer: Lowlands 2017 en Chance The Rapper. 

At The Drive In deelt zojuist onderstaande poster van Lowlands 2017.

Eerder vandaag werden onder meer Migos, Skepta, First Aid Kit en At The Drive In zelf bekendgemaakt. Ook onder andere Mumford and Sons, Editors, The xx en Bastille staan op het festival in Biddinghuizen.

Chance The Rapper

https://www.youtube.com/watch?v=PfaKtyWlrlM

Chancellor Jonathan Bennett, oftewel Chance The Rapper, is een Amerikaanse hiphop-artiest uit Chicago. De Amerikaan begon zijn verovering van de wereld in 2013. Toen kwam zijn tweede mixtape Acid Rap uit. Vorig jaar stoomde hij door naar de wereldtop met zijn derde mixtape: Coloring Book. Dit derde album werd zo goed ontvangen dat de rapper maar liefst drie Grammy’s won, waaronder beste rap album. Dit jaar speelt Chance The Rapper headliner op onder meer Bonnaroo, Way Out West, Wireless en ons eigen Lowlands.

Lowlands 2017

Lowlands 2016

Gefellowciteerd! Lowlands beleeft in 2017 haar 25e editie. Dat het een feest wordt om nooit te vergeten is een zekerheid. De eerste namen zijn al bekendgemaakt en die zijn al om te smullen. Wat te denken van The xx, Editors, Mumford And Sons, Moderat en Elbow? Of de aanvullingen van vandaag? Maar dat is nog lang niet alles. Als we Eric van Eerdenburg mogen geloven, staan er ook nog wat vernieuwingen op stapel. De veldindeling, de soort tenten, maar ook de muzikale richting van het festival worden momenteel geëvalueerd. We kunnen niet wachten. Is het al Lowlands?

Op ons forum wordt natuurlijk weer volop gespeculeerd over het programma van aankomende editie. Houd dit dus in de gaten, zo ben je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste geruchten!

 

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.