Cactusfestival 2017 presenteert Roisin Murphy, Steve Winwood en meer

Roisin Murphy
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het affiche van Cactusfestival wordt steeds mooier. Vandaag tovert het festival vier nieuwe namen uit de hoge hoed. Onder meer Roisin Murphy staat op het affiche van het Brugse festival.

Ook Steve Winwood reist komende zomer af naar België voor Cactusfestival. Tot slot maakt het festival bekend dat ook Coely en Local Natives komende zomer op het podium in Brugge staan.

De vier nieuw aangekondigde acts sluiten aan bij een toch al indrukwekkend affiche. Zo werd eerder, voormalig frontman van The Verve, Richard Ashcroft aangekondigd. Ook Kaiser Chiefs, Jamie Lidell en Goose geven komende zomer acte de présance op het festival.

Cactusfestival 2017

Cactusfestival omslagfoto

Het Belgische Cactusfestival zal dit jaar plaatsvinden op 7, 8 en 9 juli in Brugge. Het festival weet jaarlijks zo’n 25.000 bezoekers te trekken. Dit jaar staan onder andere Jamie LidellGoose en Kaiser Chiefs op het affiche in Brugge. De ticketverkoop is reeds van start gegaan. Een weekendticket is aan te schaffen voor een bedrag van €105,-. Daarnaast zijn dagkaarten te koop voor €47,-. Naast dag- en weekendtickets biedt het festival ook combitickets aan. Voor slechts €80,- vertoef je twee dagen op het Brugse festival. Voor meer informatie kun je terecht op de website van het festival.

Cactus Festival Logo

Cactus Festival 2023

Locatie
België
Brugge, België
Datum 7-9 juli 2023
Line-up
Tamino
Goose
The Libertines
Tickets Dagkaarten vanaf €70. Combitickets vanaf €150. Kopen