Fatboy Slim naar Sea Dance Festival 2017

647
Sea Dance Festival

Een knaller van een naam voor het Montenegrijnse festival Sea Dance! Niemand minder dan Fatboy Slim zal in juli op het festival te zien zijn. De organisatie maakte eerder al de komst van Sean Paul en John Newman bekend.

Fatboy Slim zal op 14 juli op het hoofdpodium te bewonderen zijn. John Newman en Sean Paul zijn op 13 juli en 15 juli te zien op Sea Dance.

Fatboy Slim to headline Sea Dance Festival 2017!

EAT, NO SLEEP, RAVE, REPEAT! 8| ?The one & only funk soul brother Fatboy Slim is coming to conquer the stunning Jaz Beach this summer! Straight from the fortress No Sleep Novi Sad at Exit is taking a trip to the beach with Amelie Lens, Denis Horvat, South London Ordnance, Space Dimension Controller backed by some of the finest regional and local DJs! Push the tempo and make it to Jaz Beach: www.seadancefestival.com ??☀??

Geplaatst door Sea Dance Festival op Donderdag 23 maart 2017

Fatboy Slim

EAT, SLEEP, RAVE, REPEAT! Wie kent Fatboy Slim niet? Norman Cook bracht onder artiestennaam Fatboy Slim vier studioalbums uit en speelde op de grootste festivals ter wereld. Je kan Fatboy Slim kennen van nummers als ‘The Rockafeller Skank’, ‘Praise You’ en ‘Right Here, Right Now’. Fatboy Slim is dit jaar ook te zien op Nova Rock, Sea Star Festival en Reading/Leeds.

Sea Dance Festival 2017

Ga mee op een onvergetelijke busreis naar twee bucketlist-festivals in Oost-Europa

Festileaks Festivalvakantie 2022

Sea Dance Festival is het broertje van het Servische Exit Festival. Samen met Exit vormt Sea Dance het tweeluik Exit Adventure. Het festival wordt aankomende zomer voor de vierde keer gehouden en vindt plaats van 13 tot en met 15 juli. De locatie van het festival is spectaculair, namelijk het Jaz Beach dat door Lonely Planet werd uitgeroepen tot het mooiste strand van Europa. Wil je meer weten over Sea Dance? Check alles over het festival in onze Festival Bucketlist!

Tickets voor het Sea Dance Festival zijn te koop vanaf € 54,- en koop je via de website van Festival.Travel. Daar koop je ook interrail tickets, campingtickets en kaarten voor Exit Adventure.

Trots lid van de nieuwsredactie en muzikaal omnivoor. Voorliefde voor het hardere soort muziek maar van alle markten thuis. Van Kendrick Lamar tot La Dispute en van Sigur Rós tot Tess. Werkzaam in de zorg als verpleegkundige. In de zomer steevast te vinden op Rock Werchter en Lowlands.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.