Father John Misty, Bonobo en meer naar Roskilde 2017

Roskilde 2017 heeft 24 namen toegevoegd aan de line-up van het festival. Onder meer Bonobo, Tinashe en Father John Misty zijn toegevoegd aan het affiche. 

Ook staan Moon Duo, A Day to Remember, KiNK en Elza Soares sinds vandaag op de line-up, evenals de Nederlandse Fatima Yamaha. Eerder werden onder meer Foo Fighters, A Tribe Called Quest en The Weeknd toegevoegd aan het affiche. Dit is de line-up tot nu toe:

Roskilde 2017

Foto: Wikimedia

Roskilde Festival is een groot festival wat plaatsvindt in de gelijknamige plaats Roskilde in Denemarken. Dit jaar wordt het festival gehouden van 24 juni tot en met 1 juli. Dat is tegelijkertijd met Rock Werchter en enkele weken na Pinkpop, Best Kept Secret en Down The Rabbit Hole. De kans dat namen worden gedeeld is daarom zeer groot. Afgelopen jaar stonden onder andere LCD Soundsystem, Red Hot Chili Peppers en Tame Impala op het festival. Tickets kosten ongeveer 270 euro en zijn reeds in de verkoop. Voor meer informatie over het festival zelf en de andere namen, kijk op de website.

Roskilde Festival Logo

Roskilde Festival 2023

Locatie
Denemarken
Roskilde, Denemarken
Datum 24 juni - 1 juli 2023
Tickets Kopen