The Sore Losers en meer nieuwe namen voor Zwarte Cross 2017

The Sore Losers
Foto: Saskia Bosch

Deze week maakte Zwarte Cross weer een rijtje namen bekend. Onder andere De Kraaien en The Sore Losers verschijnen deze zomer in Lichtenvoorde.

De elf nieuwe namen variëren van urban tot metal en van theater tot lezingen. Naast The Sore Losers en De Kraaien mag het festival dus nog negen nieuwe acts presenteren. Alle nieuw bevestigde namen vind je hieronder.

Zwarte Cross 2017

Foto: Kamiel Scholten

Ook dit jaar brullen de motoren en speakers van Nederlands “meest sfeervolle festival“, en wel op 13 tot en met 16 juli.  Het programma van Zwarte Cross is erg gevarieerd en bestaat – naast de befaamde motorcross, stunts en humor – uit muzikaal en theatraal genot. Het affiche kent talloze namen uit verscheidene stijlen en windrichtingen om de ruim 200.000 bezoekers van Zwarte Cross een spektakel te garanderen. De grote namen van deze editie zijn onder meer Wolfmother, Racoon en Golden Earring. De volledige line-up vind je hier. Er zijn helaas alleen nog tickets beschikbaar voor de vrijdag van het festival à €30,-.

Wil je op de hoogte blijven van al het nieuws over dit mooie festival? Check dan ook onze programmapagina van het festival. Zoek je naar de ultieme voorbereiding? Abonneer je dan op onze Spotify-afspeellijst!

Zwarte Cross Logo

Zwarte Cross 2017

Locatie
Nederland
Lichtenvoorde, Nederland
Datum 13-16 juli 2017
Line-up
Tony Junior
Zeke, Warboel, Tony Junior +82 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.