Travis Scott, NAS en meer naar Woo Hah! 2017

travis scott

Woo Hah! heeft zijn line-up vandaag weer flink uitgebreid. Onder andere Travis Scott, NAS en Kempi zijn aankomende editie te zien in Tilburg. Dat maakt de organisatie vandaag bekend op zijn website.

Daar blijft het niet bij. Ook Hopsin, Princess Nokia, Clams Casino, $uicide Boy$, Grandtheft, TroyBoi, Josylvio, Benji B, Gravez en Hilltop Hoods zijn bevestigd.

Eerder werd al duidelijk dat onder meer G-Eazy, Mac Miller, Rae Sremmurd en Bryson Tiller deze zomer afreizen naar Brabant.

Travis Scott

Travis Scott is wellicht wel de grootste naam die het festival dit jaar heeft weten te strikken. Hij scoorde grote hits met ‘Antidote’ en ‘Pick Up the Phone’. Met dat eerste nummer verraste hij onlangs het publiek van The Weeknd in Parijs met een gastoptreden. Lost de Canadese R&B-zanger zijn schuld op Woo Hah! in?

Woo Hah! 2017

A$ap Ferg @ Woo Hah! 2016

Woo Hah! 2017 vindt plaats op 30 juni en 1 juli op het Spoorzone terrein in Tilburg. Het festival duurt dit jaar voor het eerste twee dagen en dit gaat samen met een extra mainstage. Wil je weten waarvan je nu dubbel kan genieten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016.

Dagtickets zijn te koop voor 45 euro en als je het hele weekend er bij wilt zijn kost dat 79 euro. Ook zijn er een beperkt aantal Ambassador weekendtickets beschikbaar voor maar 69 euro. Campingtickets kosten 34,50 en alle tickets zijn vanaf 23 december te koop. Meer informatie kan je vinden op de officiële site.