Woo Hah! 2017 presenteert Mac Miller en meer

Woo Hah! komt met nieuws wat hun festivalnaam eer aan doet. Het Nederlandse festival bevestigt de eerste namen en meldt hoe ze de vergroting naar twee dagen aanpakken.

Onder de namen die vandaag bekend zijn gemaakt vind je Gucci Mane, G-Eazy en Mac Miller. Mac Miller stond in 2016 ook op het affiche, maar moest helaas afzeggen vanwege gezondheidsproblemen. Het totale pakket namen dat bevestigd is kan je hieronder checken.
[one_half]

  • Flatbush Zombies
  • G-Eazy
  • Gucci Mane
  • Jonna Fraser
  • Kevin

[/one_half]

[one_half_last]

  • Kringili & Alex Megas
  • Lil Dicky
  • Lil Uzi Vert
  • Mac Miller

[/one_half_last]

Twee dagen Woo Hah! in 2017

Woo Hah! 2016

Dat het festival volgend jaar voor het eerst twee dagen gaat duren was al even bekend. Dit gaat volgend jaar samen met een vergroting van het terrein. De Spoorzone in Tilburg zal volgend jaar onder andere een extra main stage hebben. Ook wordt er meer capaciteit op de camping gecreëerd om meer mensen toe te laten.

Woo Hah! 2017

A$ap Ferg @ Woo Hah! 2016

Woo Hah! 2017 vindt plaats op 30 juni en 1 juli op het Spoorzone terrein in Tilburg. Het duurt voor het eerste twee dagen en dit gaat samen met een extra mainstage. Wil je weten waarvan je nu dubbel kan genieten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Onder de bevestigde namen voor de editie van 2017 bevinden zich onder andere Mac Miller en Gucci Mane.

Dagtickets zijn te koop voor 45 euro en als je het hele weekend er bij wilt zijn kost dat 79 euro. Ook zijn er een beperkt aantal Ambassador weekendtickets beschikbaar voor maar 69 euro. Campingtickets kosten 34,50 en alle tickets zijn vanaf 23 december te koop. Meer informatie kan je vinden op de officiële site.