1027

Years & Years, Lost Frequencies en meer naar EXIT 2017

Years And Years
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Nu de zon zichzelf weer lichtjes laat zien in Europa, kunnen festivals niet achterblijven. Daardoor komt EXIT met een zomerse lichting namen. Onder meer Years & Years en Lost Frequencies staan komende zomer in Servië. 

Naast de zomerse deuntjes van Year & Years en Lost Frequencies zijn vandaag ook Noisia en Princess Nokia aangekondigd voor het festival. Eerder werden al namen zoals The Killers, Liam Gallagher en Paul Kalkbrenner bevestigd. De line-up voor het uniek gelegen festival kan je hieronder checken.

 

Years & Years

Olly en co hebben al een aardige naam voor zichzelf gemaakt. Ondanks dat zij pas één album hebben uitgebracht genaamd Communion, in 2015. Een album vol hits en dansbare tunes. Olly Alexancer heeft vorig jaar al bevestigd dat hij wel nummers aan het schrijven is voor het nieuwe album. Echte vlotten wilt dat nog niet. Wel kwam er afgelopen september een nieuwe dansbaar hitje uit voor de film Bridget Jones’s Baby. ‘Meteorite’ is het laatste kunststukje van de band waar wij het voorlopig mee moeten doen.

EXIT 2017

EXIT Festival vindt plaats van 6 tot en met 9 juli 2017 in de Servische stad Novi Sad. Tickets voor voor het evenement kosten €109,-. Je reis vanuit Nederland of België fix je simpel via Festival.Travel, via de EXIT Bus of EXIT Flights. Vorig jaar stonden onder meer Ellie Goulding, Bastille en David Guetta op de affiche van het festival. De organisatie kondigde een aantal weken geleden een nieuw festival aan: Sea Star Festival. Vind je één festival niet genoeg en heb je tevens genoeg vrije tijd? Het oorspronkelijk Servische EXIT Festival timmert al sinds 2000 aan de weg om van Zuidoost-Europa een waar festivalparadijs te maken. Met één ticket heb je toegang tot maar liefst vier festivals!

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor EXIT 2017″ style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/exit/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

EXIT Festival Logo

EXIT Festival 2022

Locatie
Servië
Novi Sad, Servië
Datum 7-10 juli 2022
Tickets Niet meer beschikbaar.