Check concertclips van Coachella 2017

Tijdens het paasweekend werd er ook in de Verenigde Staten feest gevierd: het Californische Coachella werd voor de 18e keer gehouden. De organisatie van het extravagante festival deelt liveregistraties, zodat jij de editie van 2017 vanuit je luie stoel kunt (her)beleven!

De line-up van Coachella 2017 pronkte wederom met grote namen. Radiohead, Lady Gaga (als vervangster van Beyoncé) en Kendrick Lamar waren bovenaan het affiche te vinden. Maar ook artiesten zoals The xx, Father John Misty, Bon Iver, Future en Lorde ontbraken niet. Van diverse optredens zijn inmiddels concertfragmenten online geplaatst. Je vindt er een aantal hieronder. Dus klik raak en proef de sfeer van het opmerkelijke festival.

Radiohead

Diverse trackperformances van de Britse helden zijn door de organisatie gedeeld. Draai alvast warm voor Werchter en Best Kept Secret met misschien wel de beste plaat van de heren.

https://www.youtube.com/watch?v=Np-xhDTS7Gg

Father John Misty

Weer even alles laten bezinken? Het roerende ‘When the God of Love Returns There’ll Be Hell to Pay’ is in geur en kleur beschikbaar.

https://www.youtube.com/watch?v=7Nq0z7X-a5s

Hans Zimmer

Musicus van formaat Hans Zimmer was ook aanwezig met zijn befaamde filmtracks. Zowel audiotechnisch als visueel een spektakel!

https://www.youtube.com/watch?v=sv4LfRJXf5w

Bastille

We sluiten af met een bang van een festivalhit: ‘Good Grief’ gepaard met de prachtige setting van Coachella… laat het zonnige festivalseizoen maar komen.

https://www.youtube.com/watch?v=tYWkps4eD9w

Coachella 2017

Coachella 2007
Foto: Malcolm Murdoch

Wil je meer concertmateriaal zien? Het YouTube-kanaal van het Amerikaanse festival deelt dagelijks nieuwe hoogtepunten van de afgelopen editie. Zo vind je er onder meer fragmenten van Future Islands, Bonobo, Two Door Cinema Club en Empire of the Sun. Daarnaast is aankomend weekend deel twee van Coachella, en staan de artiesten weer in het Californische plaatsje Indio. Double the fun!

Coachella Logo

Coachella 2025

Locatie
Verenigde Staten
Indio, Verenigde Staten
Datum 11-20 april 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen