Napalm Death, Deez Nuts en Against Me! onder laatste namen Jera On Air 2017

De line-up van Jera On Air is compleet! Het festival maakt vandaag de laatste acht namen bekend voor de aankomende editie. Onder anderen Napalm Death, Deez Nuts, Against Me! en Oceans Ate Alaska zijn onder de laatste bevestigingen.

Daarnaast staan ook Apologies, I Have None, HAWSER, Sing Along Riot en NØFX op het podium in Ysselsteyn. Eerder werd bekend dat Architects, NorthlaneOf Mice & Men, The Dillinger Escape Plan en Suicidal Tendencies op Jera On Air spelen. Het complete affiche ziet er zo uit:

Deez Nuts

De feestbeesten van Deez Nuts laten dit jaar weer van zich horen! De groep brengt vandaag hun nieuwe album Binge & Purgatory uit en is een graag geziene gast op festivals. Afgelopen jaar brak de band rondom frontman J.J. Peters al de tent af op Pukkelpop en was Deez Nuts ook te zien op Jera On Air. Dit jaar zijn de mannen terug in Ysselsteyn met een gloednieuw album op zak. Hoe gaat dat eruit zien tijdens Jera On Air? Wat dacht je van stagedivers, kolkende moshpits en zo nu en dan een wall of death? Dat het een gekkenhuis gaat worden staat buiten kijf.

Jera On Air 2017

Foto: Yvon van Horck
Foto: Yvon van Horck

Jera On Air vindt plaats op 22, 23 en 24 juni in het Limburgse dorpje Ysselsteyn. Met Architects is de eerste headliner van het affiche alvast bekend. Wil je erbij zijn? Tickets voor het festival zijn verkrijgbaar via de website. Dagtickets zijn er van € 40,- of € 50,- en combitickets zijn voor € 60,- te verkrijgen. Jera On Air richt zich op het hardere gitaarwerk en boekt de beste bands uit de punk, hardcore en metalwereld. Vorig jaar prijkten de namen van Sick Of It All en Pennywise op het affiche. Het Limburgse festival wist in het verleden ook grootheden als Dropkick Murphy’s, Parkway Drive en A Day to Remember vast te leggen.

Jera on Air Logo

Jera on Air 2024

Locatie
Nederland
Ysselsteyn, Nederland
Datum 27-30 juni 2024
Tickets Kopen