Roskilde 2017 onthult laatste vijf acts en blokkenschema

Foto: Christian Hjorth/Roskilde

Het affiche voor Roskilde 2017 is compleet. Gisteren voegde de organisatie de laatste vijf namen toe, waaronder rappers Nas en Freddie Gibbs. Daarnaast is het tijdschema voor het festival onthuld.

Naast de eerder genoemde Nas en Freddie Gibbs, behoren ook Cult of Luna, Young M.A. en Trap Them tot de gelukkigen die een plaats hebben te weten veroveren op Roskilde. De vijf acts completeren het affiche met onder meer The xx, Royal BloodFoo Fighters, Arcade FireA Tribe Called Quest en The Weeknd.

De organisatie publiceerde daarnaast het blokkenschema voor het festival. Nu alle acts bekend zijn, kan het puzzelen gaan beginnen. Waar en wanneer speelt jouw favoriete act? Je kunt het allemaal terugvinden op de website van Roskilde.

Roskilde 2017

Roskilde Festival is een groot festival dat plaatsvindt in de gelijknamige plaats Roskilde in Denemarken. Dit jaar wordt het festival gehouden van 24 juni tot en met 1 juli en staan optredens van onder meer The xx, Arcade Fire, The Weeknd en Foo Fighters op de planning. Nog meer goed nieuws: de bierprijs op Roskilde daalt dit jaar met maar liefst 35%!

Wil je Roskilde 2017 bijwonen? Voor 8 dagen Roskilde leg je ongeveer € 270,- neer. Liever een dagticket? Dan betaal je ongeveer € 135,-. Voor meer informatie over het festival kijk je op de officiële website.