Belle & Sebastian, Daughter en meer naar Into The Great Wide Open 2017

Into The Great Wide Open heeft zojuist de eerste namen voor de aankomende editie bekendgemaakt. Onder meer Bill Callahan, Daughter en Spinvis staan deze zomer op het festival in Vlieland. 

De eerste lading namen is meteen een flinke: er zijn nu al 40 namen op het affiche te vinden. Benieuwd welke acts er allemaal komen? Je checkt de eerste bevestigingen hieronder.

Belle & Sebastian

Belle & Sebastian is een Schotse popgroep bestaande uit zeven leden. Hoewel de band al ruim 20 jaar actief is, hebben ze maar sporadisch grote successen gekend. Desondanks heeft Belle & Sebastian een grote aanhang. Ze zijn vooral bekend van het nummer The Party Line, wat twee jaar geleden een echte festivalanthem bleek.

Into The Great Wide Open 2017

Into The Great Wide Open 2016

Into The Great Wide Open 2017 vindt plaats van 31 augustus tot 3 september op Vlieland. Populair is het festival zeker: de tickets zijn namelijk al lange tijd uitverkocht. Het festival laat echter wel weten dat de kanalen in de gaten gehouden moeten worden, omdat er eventueel nog kaarten vrij kunnen komen. Een weekend op het festival kost € 135,-. Dit is exclusief overnachting en bootreis.