Pip Blom en meer naar Into The Great Wide Open 2019

Pip Blom

Volgens Into The Great Wide Open is “een goed begin is het halve werk. Maar dat betekent niet dat die tweede helft minder belangrijk is.”. Hiermee presenteert het festival de tweede en laatste set namen.

Het Vlielandse festival maakt de laatste namen bekend voor de 2019-editie. Onder meer Pip Blom, Zwangere Guy en Equal Idiots zijn deze zomer van de partij. Met deze bekendmaking komen helaas ook twee afzeggingen mee. Crumb en Gia Maragret hebben hun shows helaas moeten annuleren.

Check hier al de nieuwe namen voor Into The Great Wide Open 2019:

 • BeraadGeslagen
 • Bobby Oroza
 • Celeste
 • DRKNGHTS COLLECTIVE
 • Equal Idiots
 • Flamingods
 • Margie b2b Kléo
 • Wolfert Brederode & Matangi Quartet
 • Michiel Peeters
 • Night Beats
 • Personal Trainer
 • Peter Cat Recording Co.
 • Pip Blom
 • Pottery
 • Pushin Wood
 • DJ St. Paul
 • WaxFiend
 • Winnie Raeder
 • Zwangere Guy

Tickets voor het festival zijn inmiddels echt niet meer te verkrijgen. Voor de bekendmaking van de eerste set namen was het festival al helemaal uitverkocht. De wachtlijst, waar terugverkochte tickets opnieuw worden aangeboden, is ook helemaal vol. Deze werd geopend op 12 mei.

Into The Great Wide Open 2019

Into The Great Wide Open vindt komend jaar plaats van 29 augustus tot en met 1 september op Vlieland. Naast de intieme sfeer en een diverse muziekprogrammering richt het festival zich ook op de culturele omlijsting. De liefhebber kan er bijvoorbeeld zijn hart ophalen aan een kunstroute door het Vlielandse bos of de smaakpapillen strelen bij een van de foodtrucks. Vorig jaar stonden onder meer Jeff Tweedy, Damien Jurado en Destroyer op het podium. Dit jaar is het de beurt aan onder andere Jungle, Hot Chip en Parcels. Tickets zijn niet meer verkrijgbaar. Het festival was wederom binnen een mum van tijd uitverkocht.

Into The Great Wide Open Logo

Into The Great Wide Open 2023

Locatie
Nederland
Vlieland, Nederland
Datum 31 augustus - 3 september 2023
Tickets Verkoop start 28 Jan 10:00.