Advertisement

Nieuwe single van Oscar and the Wolf

Oscar and the Wolf
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Nieuw materiaal van Oscar and the Wolf! De Belgische band bracht zojuist het nummer ‘So Real’ uit. Het eerste nummer voor het nieuwe album is dus een feit.

Nadat de band eerder al teasede naar nieuw materiaal, is nu het eerste nummer uitgebracht. Het liedje is waarschijnlijk onderdeel van het nieuwe album. Wanneer we de opvolger van het debuutalbum Entity mogen verwachten is nog niet bekend. De band bevestigde vorige maand al dat het nieuwe album af is,  maar meer wil de band er nog niet over kwijt.

Het nieuwe nummer is hieronder te beluisteren.

Festivals voor Oscar And The Wolf

Foto: Kamiel Scholten

Met een nieuwe plaat op zak is Oscar And The Wolf helemaal klaar voor het festivalseizoen. De band mag zich opmaken voor optredens op onder meer Rock Werchter, Down The Rabbit Hole en Lokerse Feesten, het nieuwe materiaal zal hierbij ongetwijfeld ten gehore worden gebracht. Haal je dansschoentjes maar vast uit de kast, want gedanst gaat er zeker worden. Bevat de nieuwe plaat ook zo’n festivalhit als ‘Strange Entity’? Wij hopen in ieder geval van wel.

Wil je alvast in de stemming komen voor deze optredens? Bekijk het optreden van de band op Lowlands 2016 dan nog eens terug!