Sziget Express tickets zijn bijna uitverkocht

1388
Foto: Kamiel Scholten

Wie deze zomer met de Sziget Express wilt reizen, moet opschieten! De tickets voor een treinreis naar het Hongaarse festival zijn voor 90% uitverkocht.

Als sinds 2009 organiseert Festival Travel jaarlijks treinreizen naar Sziget Festival. De festivalervaring begint op het moment dat je de trein instapt. Ga of wil jij dit jaar naar Sziget en heb je nog geen vervoer? Wees dan snel en bestel je retourtickets voor de Sziget Express nu het nog kan.

Voor een standaard zitplaats in de Sziget Express leg je € 180,- neer. Een economy couchette kost € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-. Meer informatie over een reis met de Sziget Express vind je hier.

Tickets voor de Sziget Express

Sziget 2017
Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, hoewel de 5-dagenkaarten inmiddels zijn uitverkocht. De 7-dagenkaarten zijn nog wel verkrijgbaar. Bestel nu je tickets voor de Sizget Express.

Tickets voor Sziget

Redacteur en Community bij Festileaks. Studeert zo nu en dan aan het MIC. Spaart CD's, maar droomt van een mooie LP collectie. Luistert stiekem naar Duitse bandjes, luistert niet stiekem naar The National, Arcade Fire en alles daar tussenin.