Nieuwe area en meer namen voor WOO HAH! 2017

Vorige week maakte WOO HAH! al de volledige line-up van het festival bekend, maar nu blijkt dat de organisatie toch nog een verrassing in petto heeft. Het festival presenteert: The Forge.

Dacht je dat de aankondiging van French Montana, Freddie Gibbs en de andere negentien namen het laatste nieuws was dat je over WOO HAH! festival 2017 te horen zou krijgen? Dat was dan verkeerd gedacht! De organisatie van het festival tovert nog een extra verrassing uit de hoge hoed, genaamd ‘The Forge’.

The Forge is een extra area die bedoeld is om nieuw talent een kans te geven. Deze zogenaamde NewGen line-up zal gedurende de komende tijd aangekondigd worden via de socials van het festival, dus houd deze in de gaten. Tot nu toe zijn reeds aangekondigd: Leafs, Ares, Dave Budha, Wakeem & T.Dutty.

WOO HAH! 2017

A$ap Ferg @ Woo Hah! 2016

WOO HAH! 2017 vindt plaats op 30 juni en 1 juli op het Spoorzoneterrein in Tilburg. Het festival duurt dit jaar voor het eerste twee dagen en de organisatie introduceerde voor deze editie een extra hoofdpodium. Weten wat je van het festival kan verwachten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016. Momenteel zijn er enkel nog tickets te koop voor de vrijdag, deze kosten je € 45,-. Meer informatie vind je op de officiële site van het festival.