French Montana, Freddie Gibbs en anderen completeren affiche Woo Hah! 2017

Freddie Gibbs.

De affiche van Woo Hah! is compleet! Het Tilburgse festival voegt vandaag 21 namen toe aan de affiche. Onder andere French Montana, Freddie Gibbs en Young M.A zijn op het festival te bewonderen.

Daarnaast zijn ook Mike WiLL Made It, Fresku, MocroManiac, Pietju Bell, BRAZ, Woenzelaar, Killer Kamal, Roméo Elvis & Le Motel, Yung Internet, Jarreau Vandal, Ray Fuego, ANBU GANG, Tasha the Amazon, Nick Hook, Illiassopdebeat, Ivy Lab, Paquito Moniz en Odin Music van de partij. Eerder maakte het festival bekend dat Travis Scott, NAS, Bryson Tiller, Rae Sremmurd, Mac Miller en G-Eazy op Woo Hah! acte de présence geven.

De complete affiche ziet er als volgt uit:

Freddie Gibbs

Freddie Gibbs is een veelbelovende man binnen de hip-hopscéne. De Amerikaanse rapper bracht eerder dit jaar zijn derde studioalbum You Only Live 2wice uit en werkte samen met grote namen als The Game, Raekwon en Danny Brown. De rapper is dit jaar ook te zien op Roskilde en geeft in december een show in de Amsterdamse Melkweg.

Woo Hah! 2017

A$ap Ferg @ Woo Hah! 2016

Woo Hah! 2017 vindt plaats op 30 juni en 1 juli op het Spoorzone terrein in Tilburg. Het festival duurt dit jaar voor het eerste twee dagen en dit gaat samen met een extra hoofdpodium. Wil je weten waarvan je nu dubbel kan genieten? Neem dan een kijkje naar ons festivalrapport van 2016.

Dagtickets zijn te koop voor €45,- en als je het hele weekend er bij wilt zijn kost dat €79.-. Campingtickets kosten €34,50. Meer informatie kan je vinden op de officiële site.