Advertisement

10 dingen die je altijd vergeet in te pakken

Lowlands camping
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Pinkpop staat voor de deur! Met nog maar een paar dagen te gaan is het de hoogste tijd om te beginnen met inpakken. Laten we om deze reden even een moment stilte nemen om te denken aan alle essentiële artikelen die de festivalweide, of zelfs de tas niet eens hebben gehaald. Wil jij wél voorbereid op pad? Check de lijst hieronder!  

Ben jij ook zo bang dat je eenmaal aangekomen in Landgraaf ontdekt dat je iets vergeten bent? Gebruik dan onze handige paklijst! Op deze festival paklijst vind je alles wat je nodig hebt voor een geslaagd festivalweekend. Alles van een kaartspel tot oordopjes komt langs! Hou deze lijst er dus bij als je je tas inpakt, en voorkom dat je je zuurverdiende pilsgeld in de campingwinkel moet uitgeven.

 

Festileaks paklijst Gif [rood]

1. Don’t be that person…


Ze zitten er altijd tussen. Je komt er gewoon niet onderuit. Precies. De mensen die onder het grote welkomstbord lopen en zich op dat moment realiseren geen toegangskaartje bij te hebben. Zorg er dus voor dat je ook van het e-ticket altijd een printscreen op je telefoon hebt staan.

2. … be this one instead!


Je bent binnen, en nu? Je hebt tegen de verwachtingen in Camping C bereikt, zoekend naar het perfecte stukje gras voor jou en je tent. Voorkom de verschrompelde blik bij aankomst en neem genoeg eten en drinken mee. Een opsomming aan gemakkelijke versnaperingen check je op de festival paklijst.

3. Een spelletje om in de stemming te komen…


De tent staat en jij zelf hopelijk ook nog. Tijd om daar verandering in te brengen met spelletjes en de nodige spiritualiën. Bieropdrachten, drankdobbelstenen of ouderwets Beer Pong? Het drankspel-aanbod is grenzeloos.

4. … en wat deuntjes om erin te blijven


Of het nou aankomt met een ghettoblaster uit het jaar nul of een festival-proof Bluetooth speaker. Muziek is niet alleen op het terrein, maar ook op de camping levensbehoefte nummer één.

 5. De échte festival kledij…


Ook niet geheel onbelangrijk: de correcte kleding. Al gauw pakken we teveel in om op alles voorbereid te zijn, maar eigenlijk is het heel simpel. Schoon ondergoed, een zonnebril op de neus, feestelijke onesie aan het lijf en – voor het geval dat – een setje poncho’s.

 6. … gepaard met de échte festival bescherming!


Van een pincet tot pleisters en zonnebrand tot condooms. Je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt.

 7. Maak de campinggeur niet erger dan ‘ie is


Denk je met de wasbak douche enigszins schoon te zijn, word je toch nog vies aangekeken wanneer je richting de Main Stage marcheert. Tover de paklijst tevoorschijn en streep streep je een weg door de verzorging-essentials.

 8. Gun jezelf ook wat rust


Toch een minder groots fan van Biebs dan je dacht of koester jij je slaap als geen ander? Bereid jezelf voor met dé oordopjes die op jouw wensen aansluiten.  Altijd een stapje voor met een setje decibel dempers.

9. Stay connected


Na duizenden foto’s, de gehele set van Green Day op film en triljoenen berichten naar vermiste vrienden houdt ook jouw telefoon ermee op. Stay connected en neem een powerbank mee. Voorkom het afscheid met je juicy Tweets en machtige Facebook-posts en check onze selectie aan powerbanks.

10. We zijn er helemaal klaar voor!


Pils, bier of het goudgele geluk. Het had er allemaal kunnen staan. Het komt erop neer dat je in veel gevallen pas je 18+-bandje krijgt wanneer je een legitimatiebewijs laat zien. Zie vind je hem niet voor niets terug onder het kopje ‘zeker niet vergeten‘. Ook handig: je pinpas, contant geld en je ziekenfonds pas!