20.000 mensen minder op dag 2 van Pinkpop

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Voor vandaag zijn in het totaal 43.000 bezoekers op Pinkpop, zo laat Jan Smeets weten. Daarmee is het flink rustiger dan gisteren. Toen was het festival met 62.000 bezoekers uitverkocht.

Van de bezoekers van vandaag hebben er 31.000 een weekendkaart. 12.000 mensen hebben een dagkaart gekocht voor de zondag. Met Justin Bieber en Martin Garrix op het programma werden er 31.000 dagkaarten verkocht.

Minder verkochte tickets klinkt misschien als slecht nieuws. Daar tegenover staat wel dat je veel gemakkelijker vooraan staat bij jouw favoriete act!

Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Pinkpop 2017 vindt dit weekend plaats. Op het affiche staan een aantal klinkende namen, zoals Green Day, Justin Bieber, System Of A Down, Martin Garrix en Kings of Leon. Tickets voor het festival zijn nog verkrijgbaar, zowel online als aan de dagkassa.

Net als voorgaande jaren volg je alle ontwikkelingen live op Festileaks, thuisblijvers kunnen meegenieten van de optredens via de stream. Voor vandaag staan onder andere Clean Bandit en Jack Savoretti op de planning.

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen