Drukte op weg naar Best Kept Secret Festival

Foto: Robin Noordhoek/Festileaks

Eindelijk! Het is tijd voor Best Kept Secret! Vele feestgangers hebben hun tentje al staan op de festivalcamping of zijn onderweg naar Hilvarenbeek. Dat bezoekers er al vroeg zin in hebben, is te merken: op de wegen rond het festivalterrein en bij de ticketcontrole staan lange rijen.

Het hoort haast bij de festivalbeleving: wachten. Ook op Best Kept Secret is het weer raak. Op een aantal punten rondom het festival ontkom je er helaas niet aan.

Sommige bezoekers staan in de file…
Best Kept Secret
Bron: Debbie Spaan | Festileaks

Op de toegangswegen naar de campings is het aansluiten en inhaken. De blikken slinger schuift maar langzaam op richting de camping. Sommige festivalgangers beginnen maar vast aan de inhoud van hun koelbox.

… anderen doden hun tijd voor de ticketcontrole.

De kaarten voor Best Kept Secret staan voor het eerst in de geschiedenis van het festival op naam. Die policy viel niet bij iedereen in de smaak en de bijkomende controle is ook al geen pretje. Het levert lange wachtrijen op. Andere veiligheidscontroles, die wegens de terreurdreiging in Europa zijn aangescherpt, werken ook niet echt mee…

Maar: je geduld wordt beloond!


Nadat je jezelf al bijna hebt opgevreten van ongeduld, komt dan eindelijk die beloning. Dat felbegeerde festivalbandje, dat je toegang geeft tot al het moois van Best Kept Secret dit weekend te bieden heeft. Pak gerust een koud pilsje erbij en laat het genieten beginnen!

Best Kept Secret 2017

Best Kept Secret
Foto: Chris Stessens

In 2017 vindt de vijfde editie van Best Kept Secret plaats. Op 16, 17 en 18 juni 2017 worden de bezoekers van het festival verwelkomd op het strand van Beekse Bergen in Hilvarenbeek. Met onder meer headliners Run The Jewels, Radiohead en Arcade Fire is het uiterst boeiende line-up. Weekendtickets zijn inmiddels al uitverkocht. Ook dagkaarten voor de zaterdag en zondag zijn niet meer beschikbaar. Kaartjes voor de festivalvrijdag (vandaag) zijn nog wel te koop, deze kosten € 79,00 (excl. servicekosten). Meer informatie is te vinden op de website van het festival of op onze programmapagina.

Best Kept Secret Logo

Best Kept Secret 2017

Locatie
Nederland
Hilvarenbeek, Nederland
Datum 16-18 juni 2017
Line-up
Radiohead
Arcade Fire
Run The Jewels
Tickets Niet meer beschikbaar.