Extra sessies van Passenger, Midas en meer op slotdag Pinkpop

Passenger
Passenger

Ook op de laatste dag van Pinkpop zijn er extra sessies in de tipi van 3FM. Vandaag staan onder andere Passenger en Midas op het On Stage-programma.

Naast Passenger en Midas treden nog vier andere acts aan:

Ook gisteren en eergisteren waren er veel artiesten te bewonderen in de intieme setting. Zo kwamen Kensington en Chef’Special langs op de eerste dag van het festival. Gisteren kon er worden genoten van onder meer Kodaline.

Festileaks op Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Ook Festileaks is dit jaar weer aanwezig op Pinkpop! Volg voor de laatste updates vanaf Megaland onze liveblog en onze social media. Voor een overzicht van het programma en het eerdere nieuws, check je onze programmapagina. Geen tijd voor de livestream? Luister dan alle artiesten via onze playlist op Spotify hieronder!