Lowlands 2017 uitverkocht

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Op het laatste moment toch nog naar Lowlands? Dat wordt lastig dit jaar. Alle beschikbare tickets zijn namelijk uitverkocht.

Enkele uren geleden werden we al gewaarschuwd, maar nu is het toch echt zo ver: alle 55.000 tickets voor de 25e editie van Lowlands zijn uitverkocht! De verkoop is dit jaar een stuk sneller gegaan dan vorig jaar, toen er zelfs in augustus nog tickets gekocht konden worden. Ook in de zomer van 2015 ging het bij lange na niet zo rap en werd er zelfs gesproken over de eerste editie sinds jaren die niet bij voorbaat uitverkocht raakte. Niets van dat voor 2017: de aankomende jubileumeditie van het festival is nu – ruim anderhalve maand voor aanvang van het festival – volledig uitverkocht.

Er toch naast gegrepen? De organisatie van het festival waarschuwt festivalgangers voor zwarthandelaren die tickets aanbieden op websites als Marktplaats. Ook via Ticketswap ben je niet 100% zeker van een geldig ticket. Pas dus goed op waar je koopt: een deal die te goed lijkt om waar te zijn is dat waarschijnlijk ook!

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xx, Mumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.