Pinkpop afterparty duurt tot 04:00 uur

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

De Pinkpop afterparty duurt dit jaar langer dan ooit. De echte feestvierders hebben dit jaar tot maar liefst 04:00 uur de tijd om de blaren op de voeten te dansen.

De afterparty van het Limburgse festival wordt dit jaar verlengt omdat het dit jaar 30 jaar in Landgraaf georganiseerd wordt. Gisteren was de eerste keer dat de voetjes tot 04:00 uur van de vloer konden. Ook vandaag kan er tot diep in de nacht gedanst worden.

Festileaks op Pinkpop 2017

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk

Ook Festileaks is dit jaar weer aanwezig op Pinkpop! Volg voor de laatste updates vanaf Megaland onze liveblog en onze social media. Voor een overzicht van het programma en het eerdere nieuws, check je onze programmapagina. Geen tijd voor de livestream? Luister dan alle Pinkpop-artiesten via onze playlist op Spotify hieronder!

Pinkpop Logo

Pinkpop 2025

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 20-22 juni 2025
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen