Winnen: 2 kaarten & reis voor het magische A Summer’s Tale

A Summer's Tale

Mix een prachtige locatie midden in de bossen met een line-up met namen als Franz Ferdinand en PJ Harvey, en dan krijg je het Duitse festival A Summer’s Tale. Festileaks mag twee kaarten voor het hele weekend inclusief de reis er naartoe weggeven!

A Summer’s Tale wordt dit jaar voor de derde keer georganiseerd in het Duitse plaatsje Luhmühlen. Op de locatie kijk je je ogen uit. Het festival wordt namelijk midden in het bos gehouden en de inrichting maakt het tot een erg sfeervolle locatie. De line-up van dit jaar bestaat uit onder andere namen als Franz Ferdinand, PJ Harvey en Pixies, maar ook zijn er genoeg kleine bandjes te bewonderen.

Naast de vele artiesten op het affiche, zijn er ook nog genoeg andere dingen te doen. Er is een filmprogramma, je kan verschillende workshops volgen en er komen sprekers op het festival. Op het terrein is namelijk ook nog een markt, waar je onder andere kleding, sieraden en nog veel meer kan kopen. Ook het eten en drinken op het terrein is dik in orde: je vindt er heel veel verschillende eettentjes.

Winnen

Klinkt dit festival bij jou als muziek in de oren? Ga dan snel naar onze Facebookpagina en geef aan wat jouw favoriete act is van A Summer’s Tale 2017, en wie weet zit jij van 2 tot en met 5 augustus op dit mooie festival! De winnaar krijgt twee tickets inclusief reis. Wij kiezen willekeurig een winnaar uit alle deelnemers.

[mks_button size=”medium” title=”Meedoen!” style=”squared” url=”https://www.facebook.com/177421135635796/photos/?tab=album&album_id=1721911151186779″ target=”_self” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”icon-fire” icon_type=”sl” nofollow=”0″]

Vakantieland-nedersaksen.nl is erg benieuwd naar de belevenissen van de prijswinnaars op A Summer’s Tale. Na afloop van het festival nemen zij daarom eenmalig contact op om je avonturen te bespreken voor een publicatie op hun site en op Festileaks.