Je hebt winacties en je hebt winacties. Dit maal een hele coole: we geven twee festival- en campingtickets weg voor ‘de Lowlands van Oostenrijk’: FM4 Frequency.

Op 15, 16 en 17 augustus vindt het FM4 Frequency festival plaats. Het festival wordt jaarlijks gehouden in de buurt van Sankt Pölten in Oostenrijk. Het festival is al jaren een toonaangevend festival in Europa.

Frequency staat daarnaast ook bekend om de opsplitsing van het Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het festivalgevoel dat dit met zich mee brengt. Daarentegen vindt Nightpark plaats in hallen en loodsen waar je met een bus naartoe kunt reizen.

Hey, mogen we je om een gunst vragen?

Onze website Festileaks is 7 jaar geleden opgericht vanuit de gedeelde liefde voor festivals. Nu zijn we genomineerd voor Website van het Jaar 2018 in de categorie events. Een mooiere waardering voor al dat harde werk van onze ijzersterke community kunnen ons we niet bedenken. Oneindig veel dank en ❤ voor je support so far, maar nu willen we winnen ook!
Klik ons dus het podium op via DEZE LINK. Dan zijn we je oneindig dankbaar!

De line-up, ook niet onbelangrijk, is dit jaar ook weer meer dan noemenswaardig. Onder meer Mumford and Sons, Placebo, Flume en Moderat zijn te bewonderen op het festival. De volledige line-up vind je op de website van het festival.

Winnen!

Klinkt goed, toch? Jij kan er bij zijn! Alle details vind je op onze Facebook pagina.

Wij kiezen willekeurig een winnaar, die samen met een vriend of vriendin deze zomer vier dagen lang mag feesten op een van de tofste festivals van Europa! Alvast een beetje opwarmen? Bekijk de aftermovie van vorig jaar dan eens!

Meedoen!

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaar krijgt 2 festival- en campingtickets voor het festival. Er is geen vervoer inbegrepen.