Je hebt winacties en je hebt winacties. Dit maal een hele coole: we geven twee festival- en campingtickets weg voor ‘de Lowlands van Oostenrijk’: FM4 Frequency.

Op 15, 16 en 17 augustus vindt het FM4 Frequency festival plaats. Het festival wordt jaarlijks gehouden in de buurt van Sankt Pölten in Oostenrijk. Het festival is al jaren een toonaangevend festival in Europa.

Frequency staat daarnaast ook bekend om de opsplitsing van het Daypark en Nightpark. Daypark kenmerkt zich door het grote buitenpodium en het festivalgevoel dat dit met zich mee brengt. Daarentegen vindt Nightpark plaats in hallen en loodsen waar je met een bus naartoe kunt reizen.

De line-up, ook niet onbelangrijk, is dit jaar ook weer meer dan noemenswaardig. Onder meer Mumford and Sons, Placebo, Flume en Moderat zijn te bewonderen op het festival. De volledige line-up vind je op de website van het festival.

Winnen!

Klinkt goed, toch? Jij kan er bij zijn! Alle details vind je op onze Facebook pagina.

Wij kiezen willekeurig een winnaar, die samen met een vriend of vriendin deze zomer vier dagen lang mag feesten op een van de tofste festivals van Europa! Alvast een beetje opwarmen? Bekijk de aftermovie van vorig jaar dan eens!

Meedoen!

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaar krijgt 2 festival- en campingtickets voor het festival. Er is geen vervoer inbegrepen.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.