Winnen: 2 weekendtickets voor Rock en Seine 2017 met onder meer The xx en Franz Ferdinand

Rock en Seine
Foto: Victor Picon

Wil jij graag naar het Franse Rock en Seine, maar zit je een beetje krap bij kas? Geen nood, Festileaks geeft namelijk 2 weekendtickets weg! Helemaal gratuit naar The xx, Franz Ferdinand en meer!

Genieten van fantastische muziek én een wereldstad? Het festival Rock en Seine biedt het beste van twee werelden! Rock en Seine vindt namelijk plaats op 25, 26 en 27 augustus in Parc De Saint-Cloud, wat gelegen is aan de Seine net buiten Parijs. Gooi op de festivaldagen de voetjes van de vloer bij optredens van onder meer The xx, Flume, PJ Harvey, Franz Ferdinand en George Ezra en verleng vervolgens je festivaltrip met een paar daagjes cultuur snuiven in de Franse hoofdstad. Idealer kan het bijna niet.

Check de hele line-up en andere informatie over Rock en Seine op de website van het festival.

Winnen!

https://www.youtube.com/watch?v=52X3t7QWEts

Wil jij dit Franse feestje niet missen? Doen dan mee aan de winactie op onze Facebookpagina. Geef aan wat jouw favoriete act is van Rock en Seine 2017 en wellicht ben jij de gelukkige winnaar van twee gratis weekendtickets voor het Franse festival! Wij kiezen willekeurig een winnaar uit alle deelnemers.

[mks_button size=”medium” title=”Naar Facebook” style=”squared” url=”https://www.facebook.com/Festileaks/photos/a.221301517914424.61684.177421135635796/1713418072036087/?type=3″ target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Bij het meedoen aan deze actie ga je akkoord met de voorwaarden.

Let op: de winnaar krijgt twee weekendtickets voor het festival. Het vervoer van en naar het festival, alsook campingtickets zijn niet inbegrepen.