George Ezra, Vince Staples, Sleaford Mods en anderen naar Rock en Seine 2017

Het Franse festival Rock en Seine voegt vandaag 23 nieuwe namen toe aan de affiche. Onder andere George Ezra, Vince Staples en Sleaford Mods spelen eind augustus in de Franse hoofdstad.

Daar blijft het niet bij. Ook Denzel Curry, Little Dragon, Black Lips en Girls in Hawaii zijn op Rock en Seine te bewonderen. Het complete rijtje bevestigingen ziet er als volgt uit:

Het programma van Rock en Seine begint er steeds indrukwekkender uit te zien. Eerder werd bekend dat Band of Horses, Car Seat Headrest, The xx, Franz Ferdinand, Flume en PJ Harvey acte de présence geven. Rock en Seine vindt een paar dagen na Lowlands plaats. De festivals delen dan ook een aantal acts: zo staan onder andere The xx, Cypress Hill en The Pretty Reckless op beide festivals.

George Ezra

Welke 23-jarige muzikant kan zeggen dat hij op festivals als Rock Werchter, Glastonbury, Pinkpop en Hurricane/Southside heeft gespeeld? Het zijn er niet veel, maar George Ezra is er één van. De jonge Brit brak door met ‘Budapest’ en ‘Cassy O”. Ezra stond vervolgens op de grootste festivals van Europa en gold als een grote belofte. In 2014 kwam zijn debuutalbum Wanted on Voyage uit en George loste daarmee de hoge verwachtingen in. De singer-songwriter is komende zomer te zien op onder andere Best Kept Secret, Pukkelpop en Sziget.

Rock en Seine

Rock en Seine 2016

Rock en Seine vindt op 25, 26 en 27 augustus plaats in De Saint-Cloud. Dit plaatsje ligt vlak naast Parijs aan de rivier de Seine. Voor drie dagen betaal je € 119,- en een dagkaart kost € 49,-. De ticketverkoop is inmiddels in volle gang. Ook campingtickets zijn in diverse varianten in de verkoop. Daarnaast worden er door Festival.Travel festivalbussen geregeld die vanaf verschillende plekken in Nederland en België naar het festival rijden.

Meer informatie & tickets

Wil je weten wat je kunt verwachten van Rock en Seine? Lees dan hier ons Festivalrapport van 2016.

Rock en Seine Logo

Rock en Seine 2017

Locatie
Frankrijk
Parijs, Frankrijk
Datum 25-27 augustus 2017
Line-up
Rone
Cypress Hill
The xx
Rone, Cypress Hill, The xx +27 meer
Tickets Niet meer beschikbaar.