Doe mee aan het Lowlands 2017-koor met onder meer De Jeugd van Tegenwoordig

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Heb je altijd al eens op het podium van de Alpha op Lowlands willen staan? Dit is je kans, het festival zoekt 25 leden voor het Lowlandskoor!

Natuurlijk sta je in augustus niet alleen op het podium. Samen met onder andere De Jeugd van Tegenwoordig en Kees van Hondt zing je de grootste klassiekers uit de 25-jarige geschiedenis van het festival. Het koor staat onder leiding van Dolf Jansen en Martijn Bosman. Ook Heideroosjes-zanger Marco Roelofs en Dichter des Vaderlands Ester Naomi Perquin zijn van de partij. Aanmelden voor het Lowlandskoor kan hier.

Sta je liever niet in het koor, maar wil je wel mee feestvieren? Zorg dan dat je zaterdagochtend in de Alpha te vinden bent. Dan vindt ‘De Grote 25 Jaar A Campingflight to Lowlands Paradise Greatest Hits Sing-along’ plaats.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarig jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt onderging het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website van het festival. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.