Advertisement

Mysterieuze act op Lowlands 2017-affiche: #W?TF!

Gisteren maakte Lowlands de allerlaatste namen bekend en daarmee is de line-up compleet. Of toch niet? Op de programmapagina is een wel heel mysterieuze naam te vinden: #W?TF!. Wat deze act inhoudt is nog niet duidelijk.

De beschrijving van #W?TF! is niet meer dan een simpel ‘?’ en daar worden we nog niet veel wijzer van. Wellicht wordt er morgen meer bekend over de mysterieuze act. Dan verschijnt de nieuwe app van Lowlands en ook het blokkenschema verschijnt morgen in NRC.

Met het verschijnen van #W?TF! op het affiche is dit jaar het tweede jaar op rij dat er een mysterieuze act op het festival in Biddinghuizen staat. Met het verschijnen van Jett Rebel werd na ruim een week bekend wat het mysterieuze Don’t Die On Me Now inhield.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Meer weten over Lowlands 2017? Check dan onze programmapagina of de website. Ook om je muzikaal voor te bereiden ben je bij Festileaks op de juiste plek: check onze Spotify-playlist hieronder!

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.