Advertisement

Triggerfinger en meer completeren affiche Lokerse Feesten 2019

Triggerfinger
foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het affiche van Lokerse Feesten is compleet. De organisatie voegde vanochtend de laatste 41 namen toe, waaronder Triggerfinger, Arno en The Van Jets.

Naast bovengenoemde namen zijn ook onder meer Tiga, Therapy?, Jarreau Vandal, Murdock en Black Mamba van de partij. In een eerder stadium wist het festival zich al te verzekeren van optredens van Christine and the QueensScorpionsThe Offspring, Keane en Oscar and the Wolf. Benieuwd naar de hele programmering van Lokerse Feesten? Check dan onderstaand overzicht:

Lokerse Feesten

Triggerfinger

Triggerfinger
Photo: Diego Franssens

Ruben Block, Paul ‘Lange Polle’ Van Bruystegem en Mario Goossens vormen sinds 2003 het duivelse trio van Triggerfinger. De grote Belgische doorbraak kwam er in 2010 met de hit ‘All This Dancin’ Around’. De band stond de eerste twaalf weken van het jaar onverstoord op nummer 1 van ‘De Afrekening’ van Studio Brussel. In Nederland vergaarden de heren vooral roem met hun cover van ‘I Follow Rivers’, gespeeld op gitaren en twee kopjes.

De heren zijn dit jaar weer op verschillende festivals te bewonderen. Zo staat Triggerfinger op de affiches van Werchter Boutique, Vestrock en Lokerse Feesten.

Lokerse Feesten 2019

Lokerse Feesten 2016

De 45e editie van de Lokerse Feesten vindt plaats van 2 tot en met 11 augustus in het Belgische Lokeren. Vorig jaar stonden onder meer Simple MindsDropkick MurphysThe Prodigy en Kasabian op de planken. Dit jaar zijn de publiekstrekkers  Oscar and the Wolf, Christine and the QueensScorpionsThe Offspring en Keane

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang. Dagtickets gaan vanaf € 39,- over de toonbank. Voor meer informatie check je de officiële festivalwebsite.

Lokerse Feesten Logo

Lokerse Feesten 2024

Locatie
België
Lokeren, België
Datum 2-11 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen