Advertisement

Triggerfinger, Simply Red en Jack Johnson naar TW Classic 2023

foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Drie keer nieuw voor TW Classic 2023. De organisatie van van het Belgische eendaags festival maakt zojuist de komst van onder meer Triggerfinger en Simply Red bekend.

Het heeft lang geduurd maar eindelijk kennen we de volledige line-up van TW Classic 2023. Op zondag 18 juni komen Triggerfinger, Simply Red en Jack Johnson naar het festivalpark van Werchter. Zij mogen zich toevoegen aan het affiche met Bruce Springsteen and The E Street Band.

Wie graag het naar het eendaags festival wil, is eraan voor de moeite. Zo is het evenement al maanden uitverkocht. Gelukkig kun je je nog wel aanmelden voor de wachtlijst. Wie weet kun je dan toch nog een kaartje bemachtigen.

May be an image of 1 person and text that says 'SPRINGSTEEN 2023 TOUR STREET BAND SIMPLY RED JACK JOHNSON TRIGGERFINGER CLASSIC SUNDAY TWCLASSIC.BE 18JUNE 2023 FESTIVALPARK WERCHTER'

Timetable

Naast de kersverse acts, weten we nu ook wie wanneer speelt. The Boss zal zijn heel wat koffietjes mogen drinken, zo mag hij twee en half uur het onderste uit de kan halen. Voor Springsteen en Co is het al de derde keer dat ze op het hoofdpodium van Werchter spelen. De nieuwe wereldtournee van Bruce Springsteen is al gestart. Wij namen zijn eerste optredens onder de loep.

Daarnaast krijgt Triggerfinger de eer om het festival al rockend te open. Dit voor het eerst zonder hun bassist Monsieur Paul. Op 10 juni sluit hij het hoofdstuk van de Belgische groep in de AB af. Wel wordt hij vervangen door Geoffrey Burton.