Eric van Eerdenburg showt vernieuwd Lowlandsterrein

1440

Traditiegetrouw laat festivaldirecteur Eric van Eerdenburg het Lowlandsterrein zien vanuit zijn golfkarretje. Het festival heeft een flinke make-over ondergaan en dat is terug te zien in de video die de organisatie online heeft gezet.

De opbouw van Lowlands 2017 is in volle gang. Eerder verschenen al de foto’s van de diverse podia die verrijzen op het festivalterrein en nu neemt Van Eerdenburg de kijker mee voor een ritje in zijn golfkarretje. In deze preview-rondleiding zijn onder andere de nieuwe Alpha en Bravo te aanschouwen, maar zien we ook de dam bij LLake Lowlands en het nieuwe gebied onder Heineken. Check de video hieronder.

Wil jij er nog bij zijn aankomend weekend? Kruip dan vanmiddag om 13.00 uur achter je computer voor de laatste 357 kaarten.

Lowlands 2017

Lowlands 2017
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors.  Nog geen kaartje weten te bemachtigen? Op 15 augustus om 13.00 gaan de laatste 357 tickets in de verkoop. Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Nieuwsredacteur | Liefhebber van concerten en festivals | Verzamelaar van vinyl | Staat vooraan bij onder andere Pearl Jam, Muse, Foo Fighters en Editors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.