FestiTinder! Naar welke Sziget-acts kijk jij het meeste uit?

Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Morgen gaan de poorten van Sziget Festival voor de 25ste keer open. Met een eindeloos aanbod aan acts kijk je zeven dagen lang je ogen uit. Wij zijn dan ook enorm benieuwd op welke artiesten jij je het meest verheugt. Speel de FestiTinder en laat ons weten waar jij deze week vooraan staat.

In de afgelopen 25 jaar is Sziget uitgegroeid tot één van de grootste festivals van Europa. Op het Island of Freedom, gelegen in de Donau in hartje Boedapest, vind je een oneindig muziekaanbod dat je blijft verbazen. Ook dit jaar stelt de line-up niet teleur. Grote artiesten als The Chainsmokers, Wiz Khalifa en Alt-j staan garant voor knallende shows, maar er zijn ook genoeg kleine bandjes om te ontdekken. Zijn er optredens waar jij al weken naar uitkijkt? Swipe deze naar rechts. Zijn er acts waar we jou niet voor uit je tent hoeven te halen? Swipe die dan naar links. Tinderen maar!

Sziget 2017

Foto: Sandor Csudai/Sziget 2016

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Ruben Den Boer

Speelt alles van Moderat en St. Vincent, tot Spinvis en Brockhampton af op zijn aftandse platenspeler. Heeft aan het eind van zijn geld altijd een stukje festival over en is er heilig van overtuigd dat Kendrick Lamar de beste rapper ooit is.

Meer van Ruben