Sziget 2017 maakt de komst van The Chainsmokers bekend

Sziget 2017 heeft de laatste headliner voor haar 25e editie van het festival bekendgemaakt. The Chainsmokers is zojuist namelijk aangekondigd als headliner voor de festival-zondag.

Het populaire Amerikaanse DJ duo betreedt op 13 juli de mainstage van Sziget als headliner. Onder meer Metronomy en White Lies zullen ook te zien op deze dag. The Chainsmokers voegt zich bij onder andere P!nkKasabian, Major Lazer en PJ Harvey. Ook zijn er een hoop Nederlandse acts op het festival te vinden. Zo kun je deze zomer onder meer De Staat bewonderen in Hongarije.

The Chainsmokers

De heren van The Chainsmokers komen oorspronkelijk uit New York en zijn al actief onder de huidige naam sinds het jaar 2012. De echte doorbraak liet echter nog even op zich wachten, wereldwijde bekendheid genoten de heren pas sinds 2014 door de release van hun single #Selfie. Momenteel bestaat het repertoire van de band uit twee albums, Bouquet en Collage. Bovenstaand nummer kwam uit in 2016 als het resultaat van een samenwerking met Halsey en is het eerste nummer van het duo dat een eerste plek bereikte in o.a. de Nederlandse top 40.

Sziget Express

Ook dit jaar werken Festival.Travel en Sziget weer samen om een compleet verzorgde treinreis naar het festival te verzorgen. Op 6 of 8 augustus vertrek je vanaf Amersfoort en op 16 of 18 augustus verlaat je Boedapest weer. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 augustus. Zie hierboven een mooie impressie van hoe het er aan toe gaan op zo’n treinreis naar Budapest!

De ticketverkoop voor deze treinreis is reeds gestart. Voor een zitplaats leg je € 180,- neer, een economy couchette kost je € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget 2017

Sziget
Foto: Kamiel Scholten / Festileaks

In 2017 viert Sziget haar 25e verjaardag. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Tickets voor het festival zijn al verkrijgbaar. Tot 31 december kost een 7-dagenkaart € 275,- en voor € 250,- ben je er vijf dagen bij.

[mks_button size=”medium” title=”Tickets voor Sziget 2017″ style=”rounded” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_blank” bg_color=”#dd3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Afgelopen jaar won Sziget de Festileaks Festival Award voor Beste Camping. Ben je nog niet eerder naar het eiland van de vrijheid geweest? Check dan ons festivalrapport van de 2016 editie.

Wil je meediscussiëren over de  mogelijke acts op Sziget 2017?  Neem dan een kijkje op ons forum, waar de speculaties al volop zijn begonnen. Op onze programmapagina vind je alle informatie over de komende editie van het festival.

Sziget Logo

Sziget 2024

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 7-12 augustus 2024
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen