Lowlands programmawijziging: Songhoy Blues zegt af, Los Paja Brava vervangt

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Helaas, de bijzondere woestijnblues-band Songhoy Blues heeft hun optreden moeten afzeggen. Het Rotterdamse Los Paja Brava neemt hun plek in. Zij spelen vandaag van 18:10 tot 19:10 in de Lima.

Wegens visumproblemen waren de heren van Songhoy Blues genoodzaakt om in Mali te blijven. Hierdoor kon hun optreden op Lowlands helaas geen doorgang vinden. Gelukkig zijn hun vervangers Los Paja Brava absoluut de minste niet. Het achtkoppige party-ensemble, wat dit jaar ook nog eens deelneemt aan de popronde, gooit een hoop genres in de mix wat gegarandeerd een groot feestje zal opleveren.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast heeft het terrein een grote make-over gekregen. Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Verkoop start 04 Feb 11:00.