Nieuw in de Festileaks 50: Foo Fighters, The War On Drugs, Queens Of The Stone Age en meer

qotsa

Een kakelverse Festileaks 50 staat weer voor je klaar! In onze bijgewerkte playlist genieten we o.a. van splinternieuw materiaal van Queens Of The Stone Age, Foo Fighters, LCD Soundsystem en The National. 

Naar de Festileaks 50!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws? Dan is ook op Spotify Festileaks hét platform voor festivalliefhebbers. Voor de ultieme voorbereiding of terugblik, bieden we festivalplaylists, headliner-setlists, specials en natuurlijk de tweewekelijkse ‘Festileaks 50’.

Festileaks 50 is ook de place-to-be om op de hoogte te blijven van alle nieuwste releases in muziekland. Dus waar wacht je nog op? Ram op die button en ga op ontdekkingsreis!

What’s new(s)?

Het festivalseizoen loop misschien op zijn eind, maar in muziekland is het volop genieten momenteel. De afgelopen drie weken zijn we weer getrakteerd op een hoop nieuwe releases. Wat te denken bijvoorbeeld van de officiële release van het album A Deeper Understanding van The War On Drugs? Of de nieuwe singles van Foo Fighters en The Killers? Ook Queens Of The Stone Age, Angus & Julia Stone, Beck en Triggerfinger  zijn terug van weggeweest. Daarnaast is er natuurlijk weer de ruimte om allerhande nieuwe muziek te ontdekken. Stippenlift & Faberyayo! HAUS! Intergalactic Lovers! MICH!  En nog veel meer. Ze wachten weer op je, vijftig stomende tracks. Geniet!

Festileaks-competitie: Beste Festival Anthem

 

Alle poule-wedstrijden zijn gespeeld en dus gaat de competitie de tweede fase in. In Poule P was ‘One Day Like This’ van Elbow de overduidelijke winnaar en neemt het nu op tegen de #2 uit Poule O: ‘Seven Nation Army’ van The White Stripes. Je hebt nog tot en met zondag om jouw stem uit te brengen. Daarna begint de volgende wedstrijd, namelijk tussen ‘Don’t Look Back In Anger’ van Oasis en ‘Mr. Brightside’ van The Killers.

Festileaks op Spotify

Image result for festival public

Op dat Spotify-profiel is trouwens nog veel meer te vinden! Wil je er zeker van zijn dat je je ma-xi-maal nageniet van je favoriete festival? Check dan hieronder het overzicht van onze verschillende festival playlists:

Ook hebben we al jullie Droomsetlists in Spotify gezet! Check hieronder een selectie:

Veel luisterplezier gewenst door de Festileaks-redactie!