Oproep tot gigantische groepsfoto voor kankerpatiënt op Lowlands

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

De terminaal zieke Anja uit Prinsenbeek is dit jaar vermoedelijk voor de laatste keer op Lowlands. Om het festival onvergetelijk te maken roept organisatie NGNG bezoekers op om op zaterdagmiddag om 15:30 naar de Alpha te komen voor een groepsfoto. 

NGNG is een organisatie die laatste wensen van kankerpatiënten uit laat komen. Anja is een trouwe bezoeker van het festival. Na enige twijfel besloot Anja toch één dagje naar het festival toe te gaan. Hierna deed Ellen van stichting NGNG een oproep voor bezoekers.

De oproep ging uiteraard viral. Naar aanleiding hiervan heeft Lowlands aangeboden de foto in 360 graden te maken. We feel the LLove!

De foto wordt op zaterdagmiddag om 15:30 linksvoor in de Alpha gemaakt.

Lowlands 2017

Lowlands
Foto: Kamiel Scholten/Festileaks

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast heeft het terrein een grote make-over gekregen. Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2023

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 18-20 augustus 2023
Tickets Verkoop start 04 Feb 11:00.