Advertisement

‘The Green Happiness’ gaf tips voor een gezond en fit Lowlands – zo reageerde het internet

Over precies een week gaat de 25e editie van Lowlands van start. The Green Happiness schreef een artikel waarmee jij gezond en fit Lowlands 2017 kan overleven. Dat dat niet per se de levensstijl is die iedereen graag aanhoudt op een festival, blijkt wel uit de reacties.

In de gids worden verschillende tips gegeven: begin de ochtend met yoga, drink niet elke dag alcohol en vergeet niet je eigen snackjes mee te nemen, zoals dadels en snoeptomaatjes. Ook geeft het duo je de tip om voor het slapengaan nog even lekker met je vriend of vriendin te kletsen, zodat je hoofd helemaal leeg is. Lief bedoelde tips van de groene meisjes, maar die vielen niet bij iedereen in de smaak..

Niet iedereen houdt van een gezonde levensstijl op Lowlands

Ook Lowlands zelf doet een duit in het zakje
Het dieet van The Green Happiness valt niet echt in de smaak…

Goed voorbereid naar Lowlands 2017!

Lowlands 2017

Het is feest voor Lowlands dit jaar: het festival viert zijn 25-jarige jubileum! Deze 25e editie wordt gehouden op 18 tot en met 20 augustus. Op het programma staan onder andere The xxMumford & Sons en Editors. Daarnaast krijgt het terrein een grote make-over. Als je er op het laatste moment nog bij wil zijn, dan is er slecht nieuws te melden: het festival is helemaal uitverkocht! Meer weten over de editie van 2017? Check dan onze programmapagina of de website.

Lowlands Logo

Lowlands 2024

Locatie
Nederland
Biddinghuizen, Nederland
Datum 16-18 augustus 2024
Tickets Helemaal hartstikke uitverkocht.