6 dingen die we verwachten van The Chainsmokers op Sziget

Sziget 2017 is bijna aanstaande. Ook dit jaar heeft het festival weer een rijke line-up met een enorme lading top artiesten. Onder deze artiesten valt ook het Amerikaanse dj-duo The Chainsmokers. Wil jij nou weten wat jou te wachten staat tijdens hun show? Lees dan verder!

1. Hit na hit na hit in de setlist…

The Chainsmokers Setlist Radio 1's Big Weekend 2017 2017, Memories...Do Not Open

The Chainsmokers zijn niet meer weg te denken van de radio. Het duo blijft in een vlot tempo hits produceren en deze draaien zij uiteraard ook tijdens hun shows. Tijdens deze optredens mag je veel van eigen werk verwachten, maar natuurlijk ook knallers van andere artiesten, zoals we gewend zijn bij dj’s. Er is geen twijfel over mogelijk dat jij gaat meezingen.

2. …inclusief nummers zoals jij ze nog niet eerder gehoord hebt,…

Het duo geeft live aan elk nummer een eigen twist, waardoor ze nog dansbaarder worden. Dit zorgt er ook voor dat elke live-set van The Chainsmokers uniek is. Geen enkel nummer is hetzelfde en al helemaal niet wat je normaal op de radio hoort. Verwacht dus vooral dat er constant nieuwe remixes door de speakers geblazen worden!

3. …maar natuurlijk ook met klassiekers à la The Chainsmokers.

https://www.youtube.com/watch?v=gmyi3yY_p8Y

Bij veel dj-sets krijg je gedurende de hele set alleen maar dance-tracks te horen. Het Amerikaanse duo is hier anders in, want ze waarderen ook een klassieke rockhits op z’n tijd. Remixes van nummers als ‘Under the bridge’ (Red Hot Chili Peppers) en ‘What’s My Age Again’ (Blink-182) komen zeker voorbij, maar dan met een sausje van The Chainsmokers.

4. Verwacht een visueel spektakel…

Naast het muzikale feest, bieden de heren ook een visueel spektakel. Je kijkt je ogen uit naar diverse led-schermen, lichten, lasers, vuurwerk en confetti. Het prachtige podium brengt een extra dimensie aan de belevenis die The Chainsmokers heet.

5. … en jawel, een zingende Andrew!

https://www.youtube.com/watch?v=KnLR6DfXI0s

Ja, je leest het goed! Een zingende dj! Het komt niet vaak, maar bij deze Amerikanen dus wel. Bij nummers als ‘Closer’ en ‘Paris’ pakt Andrew de microfoon om live te zingen!

6. Eén ding is zeker: je zult dansen tot je erbij neer valt.

Brad pitt dansend

Er is geen twijfel over mogelijk. Tijdens deze knallende show op Sziget ga jij dansen. Dansen tot je erbij neervalt. Hoe kan het ook anders bij een van de grootste dj-acts van dit moment. Zien we je daar?

Sziget Express

Ook dit jaar werken Festival.Travel en Sziget weer samen om een compleet verzorgde treinreis naar het festival te verzorgen. Op 6 of 8 augustus vertrek je vanaf Amersfoort en op 16 of 18 augustus verlaat je Boedapest weer. Het festival vindt plaats van 9 tot 16 augustus. Zie hierboven een mooie impressie van hoe het er aan toe gaan op zo’n treinreis naar Budapest!

De ticketverkoop voor deze treinreis is reeds gestart. Voor een zitplaats leg je € 180,- neer, een economy couchette kost je € 210,-. Ook is er een comfort couchette, deze gaat weg voor € 230,-.

[mks_button size=”large” title=”Tickets voor Sziget” style=”squared” url=”https://festival.travel/festivals/sziget/?utm_source=festileaks.com&utm_medium=cpl&utm_campaign=affiliate&partner=festileaks” target=”_self” bg_color=”#DD3333″ txt_color=”#FFFFFF” icon=”” icon_type=”” nofollow=”0″]

Sziget 2017
Sziget
Foto: Rockstar Photographers/Sziget 2016

Het is feest dit jaar voor Sziget! Het festival viert dit jaar haar 25-jarige jubileum. Van 9 tot 16 augustus staat het eiland midden in de Donau volledig in het teken van muziek, theater en het populaire circus. Een 7-dagenkaart kost je € 299,- en voor € 275,- ben je er vijf dagen bij. Op het festival kun je genieten van optredens van onder meer Kasabian en Major Lazer. Daarnaast zijn ook acts als PJ Harvey en Alt-J op het Hongaarse festival te vinden.

Sziget Logo

Sziget 2023

Locatie
Hongarije
Boedapest, Hongarije
Datum 9-14 augustus 2023
Line-up
Nog niet bekend.
Tickets Kopen

Over de auteur ✍️

Noël Schuurman

Creatieve veelvraat met een enorme passie voor muziek en festivals. Kan niet stilstaan op drum & bass en heeft zijn hoofd niet in bedwang bij grof gitaargeweld. Droomt nog steeds van een festival met een combinatie van beide.

Meer van Noël