Lollapalooza Berlin 2017 kampt met logistieke problemen

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Op de eerste dag van Lollapalooza Berlin 2017 zijn bezoekers tegen veel problemen aangelopen. Door een stroomstoring waren er lange rijen bij betaal- en eettentjes. Ook op de terugweg ging het mis, bezoekers moesten urenlang wachten om met het openbaar vervoer weg te geraken.

Nadat Lollapalooza Berlin in 2015 op de eerste editie last had van enkele kinderziektes kampt het festival 2 jaar later opnieuw met enkele mankementen. Door een stroomstoring staan bezoekers uren in de rij voor pinautomaten. Ook de wachtrijen voor eettentjes zijn erg lang op de eerste dag van het festival. De druppel die de emmer van menig festivalbezoeker doet overlopen, is de urenlange wachtrij om van het terrein te geraken. Het openbaar vervoer is niet ingesteld om de festivalgangers vanaf de nieuwe locatie te vervoeren.

De organisatie van Lollapalooza Berlin 2017 heeft zich op Facebook verontschuldigd voor de gang van zaken. Voor de tweede, en tevens slotdag, van het festival verzoekt de organisatie haar bezoekers de informatie die verstrekt wordt op te volgen.

Lollapalooza Berlin 2017

Foto: Johannes Riggelson/Lollapalooza Berlin 2016

Vorig jaar was de locatie van het Duitse festival  Treptower Park, maar dit jaar is de locatie veranderd. Rennbahn Hoppegarten is dit jaar de plek waar Lollapalooza Berlin plaatsvindt op 9 en 10 september 2017. Kaarten voor het festival zijn inmiddels uitverkocht.

Ook dit jaar zal Festileaks aanwezig zijn op het festival. Onze ervaringen en die van vele festivalbezoekers zullen worden verwoord in een festivalrapport. Wil je weten hoe het vorig jaar was? Check dan ons festivalrapport uit 2016.

Lollapalooza Berlin Logo

Lollapalooza Berlin 2023

Locatie
Duitsland
Berlijn, Duitsland
Datum 9-10 september 2023
Line-up
Imagine Dragons
David Guetta
Tickets Kopen