Bruno Mars naar Pinkpop 2018

Bruno Mars

That’s What I Like! De kogel is door de kerk: Bruno Mars komt naar Pinkpop, dat weet de Limburger te melden. De Hawaiiaanse zanger is op 17 juni 2018 te bewonderen op het festivalterrein in Landgraaf.

Na meermaals de Ziggo Dome uitverkocht te hebben is het dringend tijd om deel uit te maken van het prestigieuze Pinkpop. De Hawaiiaan is na Foo Fighters de tweede headliner van het Limburgse festival.

Bruno Mars maakte in oktober zijn plannen voor een Europese zomertournee bekend met aankondigingen voor Rock in Rio Lissabon en British Summer Time. Vandaag maakt de kleine grootmeester bekend dat ook Nederland niet wordt overslagen. De zanger vuurt op 17 juni al zijn hits af op het Pinkpop-publiek.

Bruno Mars

Bruno Mars is in een korte tijd uitgegroeid tot een artiest van wereldformaat. Zijn opmars is indrukwekkend te noemen en de lijst met hits groeit nog steeds. Het succes begon met gastbijdragen op ‘Nothin’ on You’ (met B.o.B.) en ‘Billionaire’ (met Travie McCoy). Hierna zorgde debuutalbum Doo-Wops & Hooligans voor de definitieve doorbraak. Bruno Mars, wiens echte naam Peter Hernandez is, scoorde verder hits met ’24K Magic’, ‘Locked Out of Heaven’ en ‘Just the Way You Are’.

Pinkpop 2018

Pinkpop
Foto: Bart Heemskerk (Pinkpop 2017)

Pinkpop wordt dit jaar gehouden van 15 tot en met 17 juni. Dat is twee weken later dan vorig jaar en niet tijdens Pinksteren. Dit jaar is Foo Fighters de eerste naam die het festival bekendmaakte. Het volledige affiche van het festival wordt op 21 februari bekend. De voorverkoop start drie dagen later: op 24 februari.

Kun jij niet wachten tot het moment dat er meer nieuws over de komende editie komt? Op ons forum kun je al speculeren over de line-up.

 

Pinkpop Logo

Pinkpop 2023

Locatie
Nederland
Landgraaf, Nederland
Datum 16-18 juni 2023
Tickets Dagkaarten vanaf €135. Combitickets vanaf €275. Kopen