Nieuwe namen voor British Summer Time 2019. Op de dag dat onder meer Stevie Wonder en Lionel Richie optreden speelt ook Lianne La Havas een show.

Niet alleen Lianne La Havas is aan de line-up van 6 juli toegevoegd. Corinne Bailey Rae verzorgt ook een optreden in het Londense Hyde Park.

Het festival in Londen heeft een imposant affiche staan. Zo staan ookRobbie Williams, Florence + The Machine en Barbra Streisand op de planken.

Lianne La Havas

De Britse folk- en soul zangeres Lianne La Havas ken je onwaarschijnlijk van haar bekende cover van ‘Say a Little Prayer’ en ‘Unstoppable’. Ze heeft twee albums uit waarvan het laatst Blood dateert uit 2015. Vorig jaar kon je de Britse nog aan het werk zien op Sziget. Daarnaast was de zangeres te zien in het voorprogramma van Coldplay.

British Summer Time 2019

British Summer Time is de verzamelnaam van een reeks concerten die plaatsvinden van 5 juli tot en met 14 juli in Hyde Park, Londen. Iedere dag staat geheel op zichzelf, waardoor er alleen dagtickets te verkrijgen zijn voor het evenement.

De afgelopen editie stonden onder meer Roger WatersBruno MarsEric Clapton en The Cure op de planken. In 2019 maken onder andere Robbie WilliamsFlorence + The Machine, The National, Barbra Streisanden Stevie Wonder hun opwachting in Londen.

Ook Neil Young en Bob Dylan waren oorspronkelijk aangekondigd voor British Summer Time, maar na een conflict tussen Neil Young en sponsor Barclaycard gaan de optredens van deze heren in Hyde Park door in een andere vorm

Meer informatie over het festival kun je vinden op de website van de organisatie.

Op de hoogte blijven van het laatste festivalnieuws?

Abonneer je dan op onze Festival Nieuwsbrief! Elke week ontvang je de belangrijkste updates in één handig overzicht in je mailbox. Daarnaast ontvang je als abonnee speciale festivaltips en kun je meespelen met exclusieve winacties voor te gekke festivalprijzen.